Terug naar overzicht

Zeer tevreden over zijwand overkapping

Wij waren op zoek naar een oplossing om de zijwand van onze overkapping dicht te maken. Wij zijn zeer tevreden over levering en installeren van de zeilen. En zeer vriendelijk personeel.
Nellie Haenen
Brunssum
5x
thumbs up
24 juli 2022
Zeer tevreden over zijwand overkapping

Vraag eenvoudig een offerte aan.

Review thumbs 5 op basis van 54 recensies
Offerte aanvragen

Meer over dit project

Voor het project bij de familie Haenen in Brunssum hebben we de zijwand van hun overkapping succesvol afgesloten met op maat gemaakte verandazeilen. Deze zeilen, die zowel aan de zijkanten als aan de voorkant zijn geïnstalleerd, bieden de mogelijkheid om de overkapping volledig af te sluiten en creëren zo een beschutte en comfortabele buitenruimte. De geleverde zeilen kunnen eenvoudig worden opgerold, waardoor de familie Haenen volledige controle heeft over de ventilatie en blootstelling aan de omgeving.

Onze tevreden klanten benadrukken niet alleen de kwaliteit van de geleverde producten, maar ook de vriendelijkheid en professionaliteit van ons personeel tijdens het installatieproces. Wij zijn verheugd dat we aan de verwachtingen van de familie Haenen hebben kunnen voldoen en hebben bijgedragen aan het optimaliseren van hun buitenleefomgeving.

Wilt u meer weten over de materialen of de wijze waarop de verandazeilen worden gemaakt en bevestigd? Bekijk dan de pagina over onze verandazeilen op maat.

Woodzo Verandazeilen gebruikt hoge kwaliteit en duurzame materialen.

De verandazeilen van Sioen zijn maar liefst 680 grams en verkrijgbaar in alle kleuren en maten. Alle verandazeilen uit de zeilmakerij van Woodzo kunnen voorzien worden van doorzichtige ramen in alle gewenste afmetingen en kunnen zelfs met verduistering geleverd worden. Deze kunnen gelast worden maar kunnen ook bevestigd worden zodat de zeilen ook nog opgerold kunnen worden.
  • De zeilen worden van boven naar onder en van links naar rechts gespannen
  • Na het bevestigen van het verandazeil zie je geen enkele vorm van stiknaden!
  • Alle componenten van de verandazeil worden hoog frequent gelast